Read Super What? by Jax Abbott Online

super-what

When the 15-year-old daughter of superheores finally gains her own powers, will she learn to control them enough to battle her way through the sadness of her father's death and still get a date to the prom?...

Title : Super What?
Author :
Rating :
ISBN : 9780843953855
Format Type : Paperback
Number of Pages : 199 Pages
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

Super What? Reviews

  • Becky
    2018-11-11 21:13

    I kind of feel sorry for this book. The overall story is good, and I enjoyed it, but it has too many topical pop references for it to amount to anything. No Doubt? OutKast? Orlando Bloom? This book is completely dated, and not in a nostalgic way, but in a, what are you talking about, Mom? way. I'd weed this book; read it before it's too late.

  • Elizabeth
    2018-10-29 01:27

    A fun light typical high school with some super powers thrown in read. Not horrible. Not amazing.

  • Yola NY
    2018-11-05 23:22

    lumayan deh..ceritanya ttg remaja yang punya kekuatan super gitu. mirip2 X-men gitu. nah si Jessie Drummond nih keluarganya pada punya kekuatan super semua, cuma di umur dia yg 15 tahun belum ada tanda2 kekuatan super dia muncul gitu. trus pas dia pindah ke sekolah barunya, di hari pertama sekolah, tiba2 perut dia sakit perut banget, eh tiba2 kaca jendela kelasnya pecah. duar! heboh deh. sejak saat itu mulai deh keanehan2 di sekitar dia, dia bisa dengerin pembicaraan sejauh 5 meter, yang bisik2 sekalipun, punya penglihatan menembus dinding atau pakaian, trus bisa lari secepat apapun dalam waktu singkat.kata neneknya yang juga super, dia udah punya kekuatan, kenapa telat, karna pengaruh hormon dan stres nya dia. mulai deh diajarin ngontrol kekuatannya, nah cuma sih di novelnya ini nggak terlalu nyeritain gimana dia latihan super, malah lebih fokus ke masalah cintanya..ada Seth, si jenius tampan tapi super culun. ada mike, cowok tampan populer atlit football. nah mereka sama2 ngajakin Jessie ke M.p (alias mini prom), berhubung si jessie bingung nentuin yg mana, dia ngadain kencan percobaan gitu deh ke 2 cowok itu. nah, gawatnya si seth tahu kalau si Jessie ini punya kekuatan normal (kalau ketahuan, orang Normal bakal dibawa ke League buat "introgasi") ternyata si seth ini tahu karna ayahnya bantuin penelitian League. si jessie udah mulai ada feeling lah ke seth, tapi akhirnya dia milih Mike ke M.P. tapi si Mike ternyata malah balikan lagi ama ex-nya, Kelli, cewek populer yang egois, manja dan sengak abis. yaah, akhirnya Jessie milih seth deh. tapi rada susah juga, soalnya Seth nggak mau jadi org kedua (gara2 Mike yang nge"dua"in Jessie). tapi akhirnya mereka jadian juga. hohohoaku lebih suka karakter Seth. baik banget, tipe pendiam juga.. hehe

  • Kim
    2018-10-23 21:18

    Quick read to catch up on my reading challenge. Jessie is the teen daughter of a couple of Superheroes, and lost her dad 2 years ago. He mom has basically checked out since then leaving her to take care of he lil sis Chloe.The 15 year old Jessie not only has to deal with normal puberty which is bad enough try getting super powers along with it. "Supurberty" (super puberty as I've dubbed it) when powers are finally showing up. Jessie is going through both at once and has multiple powers, and after a bad bout of cramp, it turns out she's the one that blasted the windows in her classroom (in her school of normals) out without knowing it.

  • Marci
    2018-10-28 01:18

    Jessie is a "normal" in a family of superheroes. This makes her different from her family. Jessie and her mom & younger sister move to FL after the death of her dad. So now she's a sophomore in a new school. Things are going swimmingly until all the windows shatter in her classroom. Could Jessie be developing super powers?

  • Kinantilintang
    2018-10-31 03:08

    lumayan buat yang suka sama konsep remaja-banget. nggak dibuat-buat, sesuai sama kehidupan remaja umumnya dari mulai masalah sekolah, rumah dan cowok (kecuali bagian super power). kalau aku sendiri lebih suka yg english ver, karena versi terjemahannya agak kurang dapet gregetnya.

  • Flash Mitchell English
    2018-10-24 00:21

    Jessie is a cute character, and the story is imaginative--the new girl in 10th grade discovers she has super powers she can't control. In an attempt to appeal to her teen girl audience, though, the author really overdoes the cutesy slang dialogue. It makes all the characters sound like posers.

  • Kellie
    2018-10-30 02:27

    Boy, this was a fun book! Imagine dealing with all the changes that come with being a teenager and having to deal with getting your superpowers too! I'd love to read another book about this character. Jessie is very likable!

  • Indah Threez Lestari
    2018-10-21 04:18

    950th - 2011

  • Sherri Hunter
    2018-11-18 23:13

    Cute premise but not for me, unfortunately.

  • arin
    2018-10-31 23:07

    Tipe teenlit-teenlit gemes gitu. Ga cocok buat yang suka bacaan berbobot. Lebih cocok buat yang mau baca ga usah mikir atau mau haha-hihi aja.

  • Divyansh
    2018-11-15 01:09

    this is a funny book that has a touch of sarcasim, fantasy, and my favorite, fiction, while keeping it real by placing it in the present day.